pyetjet e shpeshta

6
CilatJanëçmimettuaja?

。ne do t'judërgojmënjëlistëlistëtëazhurnuartëxmimevepasi kompania juajtënaKonktaktojëpërinformacionetëmëtejshme。

keninjësasiminimale porosie?

PO,NekërkojmëQëtëgjithaporositëndërkombëtareTënjënjënjënjësasisasi minimaletëporisosisëvazhdim。nësepokërkoniTërishitni,por n sasishumëmëmëtëtëvogla,jurekomandojmëtpO

Mundtëfurnizonidokumentacionininpërkatës?

PO,Ne MundTësigurojmëshumicënedokumentacionit duke p p p p p ppelfshirëcertifikatatealaalizës / konformitetit;Sigurimi;origjina dhe dokumentet e tjera tjera eksportitkërkohet。

CilaoshtëkohaMesatare e Plumbit?

përmostrat,koha eplumbitështërreth7ditë。përprodhiminnëmasë,koha eduhurështë20-30ditëpasmarrjessëpagesëpagesëpagesëspagesëssëdepozitës。KohëtELidhjesBëhenEfektive Kur(1)KemiMarrëDepozitënTuajdhe(2)Kemi Miratimin tuajpërfundimtarPodundimtarpodundimtar produktet tuaja。nëseKohëttonat tona drejtimit nukfunksionojnëme afatin tuaj,ju lutemi kalonikërkesattuaja tuaja me shitjen tuaj。nëtëgjitharastet ne do totëpërpiqemiTëplotësojmënevojattuaja。nëshumicënerasteve ne jeminëgjendjetabëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmëjmk

cilat llojetëmënyraveTëraveTëpagesësPranoni?

Pagesënmundta btabëniNëllogarinëTonëtonëBankare,Western Union Ose Paypal:
30%DepozitëParaprakisht,70%Bilanc KundrejtKopjesSëb /L。

cilaoshtëgaranciae produktit?

negarantojmë材料dhemjeshtërinëtonë。AngazhimiYnëështëpërkënaqësinëtuajme produktet tona。nëgaranciose jo,olshtëkulturaekompanisësonëtëtreAdresojëdresojëdhezgjidhëtëgjithëgjithagjithaçështjeteshtjeteklientëvePitklientëvepërKërkënaqënaqënaqësinësinëe etëetë

garantonishpërndarjetësigurtdhe the sigurttëprodukteve?

Po,negjithmonëpPaketimeksporti mecilësiTëlartë。Ne gjithashtu përdorim paketime të specializuara të rreziqeve për mallra të rrezikshëm dhe transportues të vlefshëm të magazinimit të ftohtë për sendet e ndjeshme ndaj temperaturës.Paketimet E Specializuara dhekërkesatJo StandardetëpaketimitMundTëkenëBenetNjëNjëTarifështesë。

Po Tarifat E Transportit?

Kostoja E Transportit varet ngamënyrase si zgjidhnitëmerrnimallrat。ExpressolShtëmandarishtMënyraMëryraMënyraeshpejtëporedheMëeshtrenjtë。Nga Transporti detarolshtëZgjidhjaMëemirëpërsrssitëmëdha。saktësishttarifat e mallrave ne mund t'ju japimvetëmnëseDimëd​​imëdeDajetesasisë,peshësDheMënyrës。Ju Lutemi na KontaktoniPërInformacioneTëthimetejshme。


Aplikimet Kryesore

Metodat KryesoretëpërdorimitTëtelit tecnofiljanëDhënëmëmëposhtë

玻璃纤维网雷竞技官网app下载

tekstil me fije Qelqi

焊接电线网雷竞技官网app下载

rrjetëtelitësalduara

raybet雷竞技ios下载

Tela Me Gjemba

面板网雷竞技官网app下载

rrjeti i Panelit

编织网雷竞技官网app下载

rrjetatëentura

Baidu