rrjetëtelitësalduara

rrjetëtelitësalduara

 • PVC涂层焊接电线网雷竞技官网app下载

  rrjetëtelitësalduaratëveshurame pvc

  rrjeta me telatësalduarapvcështënjëllojrrjetëteli i ngjitur。差异化ndryshe merrjetënetelittësalduarttëgalvanizuar,pet shkak t trajtimitsipërfaqësortndryshëm。Rrjeti i telit të salduar me PVC është i veshur me pluhur PVC ose PE, PP përmes trajtimit të vullkanizimit, i cili ka përparësitë e aderimit të fortë, rezistencës së mirë ndaj korrozionit dhe ngjyrës së ndritshme.gërshetimidhe karakteristikat:teliçelikuPassaldimit elektrik。Ajo Ka Karakteristikat E Acidit dheRezistencësAlkali,Anti-Plakje,Jo-Venitje,Milingonë...
 • 镀锌的焊丝网眼雷竞技官网app下载

  teli i salduar i galvanizuar

  rrjeti i telittëlaDuarigalvanizuarështëbërërëngatela hekuri mecilësitëlartlartlartëmekarbontëulët,i cili formiohet nga nga saldimi automatik。Prodhohet NGA Standardi Konvencional Britanik。sipërfaqjaerrjetësështëmuardhe epastër,strukturaështështështështështështështështështësheefortëdhedhe dhe dhe dhe dhe performanca e persanca e p e pergjithshme emirë。rrjeti i telittësalduari galvanizuar ndahetnëdyLloje:elektro-galvanizuar dhenxehtë-galvanizuar。Elektro ...
 • 焊接电线MEH面板

  paneli meteltësalduara

  llojet e rrjetavetësalduaraJanë:rrjetëC​​elikuinox,rrjetëteli hekuri i zi,rrjetëteli hekuri i galvanizuar,rrjetëe veshur me veshur meplastikëderrjetikëdherrjetëmekornizëizëizë。rrjeta e salduar olshtëbërëngatela hekuri mecilësiTëlartëlartëdhedhe ngjitur me saldim mekanik automatiktësaktësaktë。Pasitëjetëmetuarrrjeta e salduar,ajo galvanizohet(elektroplating ose zhytje enxehtë);rrjeti i salduar me teltëgalvanizuarështëngjiturnga tela hekuri i galvanizuar mecilësiTësiTëlartëlrmessaldimit saldimit mekanik saldimit mekanik automatik automatiktësaktësaktësaktë。Prodhimi。produktet elartpërmenduraKanëtëQetë...

Aplikimet Kryesore

Metodat KryesoretëpërdorimitTëtelit tecnofiljanëDhënëmëmëposhtë

玻璃纤维网雷竞技官网app下载

tekstil me fije Qelqi

焊接电线网雷竞技官网app下载

rrjetëtelitësalduara

raybet雷竞技ios下载

Tela Me Gjemba

面板网雷竞技官网app下载

rrjeti i Panelit

编织网雷竞技官网app下载

rrjetatëentura

Baidu