rrjetatëentura

rrjetatëentura

  • 正方形网雷竞技官网app下载

    雷竞技官网app下载网状Katror

    1.材料:1)TELAçelikuInox(201,202,302,302,304,304L,310,316,316L)2)TELAtelaçelikuMeKarbonTëlartë,ÇelikMeKarbonTëlartët,KarbonTëulët3)TELA HEKURI E GALVANIZUAR,TELAçelikuE Galvanizuar,Tela Metali Me ngjyra。Mitaletet EtjeraJanëNënëdepresozicionsipaskërkesës。2. ZBATIMI:rrjeti i Telit ICopëtuarPPIaldoretsi gardh ose filtranëshumëindunti;rrjeti i telit i palosur medetyrëtërëndëdiretquhet gjithashtu雷竞技官网app下载 mesh quarry,përdoretkryesisht si ekrannëinëinëinëinënënënënënënënënëminëeqymyrit,ndërtimitdhe dhe Industri dhe Industrii tid tid t tjera。3.FurnizimiPër...
  • 窗纱

    Ekrani I Dritares

    Ne ofrojmë ekranin e dritares, i cili mund të renditet në këto lloje: 1.Granvated Iron WindowScreen: Ngjyrat, gjerësia dhe gjatësia e rrotullave mund të personalizohen dhe përpunohen ndryshe në përputhje me kërkesat e klientëve.2. Ekrani i dritares së mbështjelljes së pandryshkshme: Lloji 304 shpesh quhet "18-8" (18% krom, 8% nikel) me aliazhin e pandryshkshëm bazë zakonisht zakonisht, të përdorur për endjen e leckave tela.ai i Q Qaldron ekspozimitnënënatyRëpa ndryshkur dhe i reziston oksidimitnënjënjënjëngritje...

Aplikimet Kryesore

Metodat KryesoretëpërdorimitTëtelit tecnofiljanëDhënëmëmëposhtë

玻璃纤维网雷竞技官网app下载

tekstil me fije Qelqi

焊接电线网雷竞技官网app下载

rrjetëtelitësalduara

raybet雷竞技ios下载

Tela Me Gjemba

面板网雷竞技官网app下载

rrjeti i Panelit

编织网雷竞技官网app下载

rrjetatëentura

Baidu