常见问题解答

6
Naon Harga Anjeun?

Harga Urang Tiasa Ngarobih Gumantung Kana Suplai Sareng FaktorPasarSanés。Kami Bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anudiénggalansaatos perusahaan ngahubungi ngahubungi kami pikeun pikeun inpormasi salajengna。

Naha Anjeun Ngagaduhan Jumlah最低订单?

LERES,URANG MERYOGIKEUN SADAYANA PESENAN INTERALIANICE NGAGADUHAN JUMLAH最低订单Anu Lumangsung。Upami Anjeun Milari Jual Deui Deui Dina Jumlah Anu Langkung Alit,Kami Nyarankeun Anjeun anjeun parios parios halamanwébkami

Naha anjeun tiasa nyayogikeundokuméntasianu aya hubunganana?

Leres,Urang Tiasa Nyayogikeun SeueurDokuméntasikalebetsértipikatanalisis / kasaluyuan;阿苏兰人;ASAL,SarengDokuménékesporsporSanésAnuDiperyogikeun。

Naon Waktos Lead Rata?

Pikeun Sampel,Waktos Kalungguhanna Sakitar 7 Dinten。Pikeun Produksi Masal,Waktos Pamimpinna 20-30 Dinten Saatos Nampi Pembayaran Setoran。Waktu KalungguhanJantenépéktasinalika(1)Kami Nampi Setoran Anjeun,Sareng(2)Kami Ngagaduhan persetujuan akhir akhir akhir Pikeun Produk anjeun。UPAMI WAKTOS KALUNGGUHAN KAMI HENTEU DIANGGO SARENG TENGGAT WAKTOS ANJEUN,PUNTEN NGALANGKUNGAN SYARAT ANJEUN ANJEUN KU JUAL JUAL。Dina Sadaya Kasus Kami Bakal Nyobian Nampi Kabutuhan Anjeun。Dina Kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeunéta。

Naon Jinis Metode Pamayaran Anu Anjeun Tampi?

Anjeun Tiasa Mayar Kana Rekening Bank Kami,Western Union Atanapi Paypal:
存款30%Sateuacanna,KasiaMbangan 70%Ngalawan Salinan B /L。

Naon Jaminan Produkna?

Kami Ngajamin Bahan Sareng Padamel Urang。Komitmen Kami Pikeun Kapuasan Anjeun Sareng Produk Kami。Dina Garansi Atanapi Henteu,étaBudayaperusahaan uroang pikeun ngungkulansarengngabéréskeunsadaya sadaya masalah masalah palanggan palanggan palanggan kalayan kalayan kalayan kalayan sadayana sadayana

Naha Anjeun Ngajamin Pangiriman Produk anu Aman Sareng Aman?

LERES,Kami Salawasna nganggo Bungkusanéksporanu berkualitas。kamiogénganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis tiis kanggo barang barang anusénsitipsuhu。Bungkusan Spesialis Sareng Syarat Bungkusan Anu Henteu Standar Tiasa Janten Biaya Tambahan。

Kumaha Upami Biaya Pengirimanna?

Biaya Pengiriman Barang Gumantung Kana Cara Anjeun MilihKéngingKeunBarangna。Express Biasana Cara Anu Paling Gancang TapiogéPalingMahal。Ku Seafreight Mangrupikeun Jalan Kaluar anupangsaénaPikeunjumlah anu seueur。Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun anjeun upami uroang terang terang detil jumlah,贝拉特·萨伦·卡拉(Beurat Sareng Cara)。Mangga Watosan Kami Pikeun Inpormasi Salajengna。


aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat tecnofil dirumuskeun ieu di手工

玻璃纤维网雷竞技官网app下载

Bolong Kaca

焊接电线网雷竞技官网app下载

Dilas Kawat Bolong

raybet雷竞技ios下载

卡瓦特·库库坎(Kawat Cucukan)

面板网雷竞技官网app下载

面板弓

编织网雷竞技官网app下载

Anyaman Bolong

Baidu