Dilas Kawat Bolong

Dilas Kawat Bolong

  • PVC涂层焊接电线网雷竞技官网app下载

    PVC Dilapis Dilas Kawat Bolong

    Kawat Bolong Dilas PVC Mangrupikeun Salah Sahiji Jinis Kawat Bolong。BédaSareng Galvanis Kawat Bolong Kawat,Kusabab Perlakuan PermukaannaBéda。PVC DILAS KAWAT BOLONG DILAPISKEUN KU PVC ATANAPI PE,BUBUK PP NGALANGKUNGAN PERLAKUAN VULKANISASI,ANU NGAGADUHAN KAUNGGULAN KAUNGGULAN ADHESI ANU KUAT,RésistansisiSistansianuu anuu sareng anuu sareng sareng sareng sareng saren an an anu an an an an an an an an an an an ang。Tenun Sareng Ciri-Ciri:Kawat waja dilapis ku palastik saatos las listik。étangagaduhan cirirésistansiasam sareng alkali,anti sepuh,henteu luntur,sireum ...
  • 镀锌的焊丝网眼雷竞技官网app下载

    Galvanis Las Kawat Dilas

    Galvanis kawat anu dilas didamel tina kawat beusi karbon-karbon-kualitas rendah,anu diwangun ku pengelasan titik alatmékanisotomatis,tepat sareng sareng sareng sareng sareng akurat,teras ngadopsi perlakuan perlakuan perlakuan perlukaanananises prosukaises galvip。étadihasilkeun ku标准Inggris Konvensional。Perkukaan Bolong Lemes Sareng Rapih,Strukturna Tegas Sareng Seragam,Sareng Performa anuSaéSaé。Galvanis Dilas Kawat Bolong Dibagi Kana Dua Jinis:Elektro-Galvanis Sareng Hot-Dip Galvanis。Éléktron...
  • 焊接电线MEH面板

    Dilas Kawat Meh面板

    Jenis Bolong Dilasnyaéta:Bolong不锈钢,Bolong Kawat Beusi Hideung,Bolong Kawat Beusi Galvanis,Bolong Palapis Plastik,Sareng Bolong Bingkai。Bolong Dilas Dijieunna Tina Kawat Beusi Kualitas Luhur Sareng Dilas Ku lasMékanisotomatis anu pas。Saatos bolong dilas kabentuk,étagalvanis(电镀atanapi热浸);kawat galvanis dilas bolong dilas ku kualitas luhur kawat beusi beusi galvanis ngalangkunganlasMékanisotomatis anu pas。Produksi。Produk anu disebatkeun di luhur lancar ...

aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat tecnofil dirumuskeun ieu di手工

玻璃纤维网雷竞技官网app下载

Bolong Kaca

焊接电线网雷竞技官网app下载

Dilas Kawat Bolong

raybet雷竞技ios下载

卡瓦特·库库坎(Kawat Cucukan)

面板网雷竞技官网app下载

面板弓

编织网雷竞技官网app下载

Anyaman Bolong

Baidu