Anyaman Bolong

Anyaman Bolong

  • 正方形网雷竞技官网app下载

    雷竞技官网app下载网状Kuadrat

    1. Bahan:1)Kawat Baja Henteu Stabil(201,202,302,302,304,304L,310,316,316L)2)Kawat Baja Karbon Tinggi,Baja Karbon Rendah,Baja Karbon Rendah,Baja Karbon Sedeng,Karbon Sedeng,Karbon Sedeng,Karawat Baja Mn。3)Kawat Beusi Galvanis,Kawat Baja Galvanis,Kawat Logam非有效性。BahanSanésnaSayogi Nalika Pamundut。2. Aplikasi:Bolay Kawat Cribled Dianggo Salaku Pager Atanapi Saringan Dina Seueur Industri;tugas beurat压接电线网眼ogédinga雷竞技官网app下载ranan Quarry网眼,étabiasana dianggo dianggo salaku salaku layar dina dina pertambangan,pabrik batubara,konstruksi sareng sareng Industriisanés。3. Dukung Kanggo ...
  • 窗纱

    LayarJandéla

    Kami Nawiskeun Layar Jandela,Anu Tiasa Diurutkeun Kana Jinis IEU:1。Galvanis Beusi WindowsCreen:Warna,Lebar Sareng Sareng Panjang Gulungan Tiasa Disaluyukeun sareng sareng sareng sareng sareng diolah numutkeun numutkeun sarat tina tina tina tina tina tina klien。2. LayarJandélaSeel窗口:tipe 304 Sering Disebut“ 18-8”(18%铬,8%Nikel)Kalayan Paduan不锈钢Dasar Biasana,Dianggo Pikeun Pikeun anyaman lawon Kawat.étapaparandi luaangan di luaangan taneanpa kawa kawat。..

aplikasi utama

Cara utama ngagunakeun kawat tecnofil dirumuskeun ieu di手工

玻璃纤维网雷竞技官网app下载

Bolong Kaca

焊接电线网雷竞技官网app下载

Dilas Kawat Bolong

raybet雷竞技ios下载

卡瓦特·库库坎(Kawat Cucukan)

面板网雷竞技官网app下载

面板弓

编织网雷竞技官网app下载

Anyaman Bolong

Baidu